Comenzi si Livrare

1. Cum cumpar?

Cumpararea produselor din magazinul nostru o puteti face comandand online sau prin email.
 
Comanda online
Produsele pe care doriti sa le comandati pot fi gasite fie prin utilizarea meniului din stanga paginii ce contine categoriile de produse, prin folosirea campului de cautare sau direct de pe pagina principala. In momentul in care ati apasat ”Adauga in cos” produsul va fi automat transferat in cosul de cumparaturi.

Dupa adaugarea in cos a tuturor produselor pe care doriti sa le comandati, procesul de cumparare se continua prin apasarea butonului si parcurgerea paginii de finalizare comanda. In aceasta pagin va trebui sa completati urmatoarele:
 
- Datele dvs: Email, Nume, Prenume, Adresa Completa, Cod Postal, Localitate, Judet, Nr. Telefon.

Pentru facturare pe persoana juridica, va rugam adaugati CUI-ul firmei dvs. in campul precizat. 
 
- Metoda de plata: alegeti modalitatea prin care veti plati comanda: Card Online prin Shopify Payments, Ramburs la Curier, sau prin Ordin de Plată.
 
Dupa plasarea comenzii veti primi un mail de confirmare pe adresa transmisa de dvs. In momentul in care coletul nostru este gata de livrare veti primi un alt mail de cofirmare a livrarii de va contine si factura dvs.

 
Comanda prin email
Pentru a inregistra o comanda prin email trimiteti un mesaj cu produsele solicitate si datele de facturare si livrare.

 

2. Cum platesc ?

Plata comenzii se poate face prin una din urmatoarele metode: ramburs la curier cu numerer sau card, plata online cu card, transfer bancar sau ordin de plată.
Plata cu cardul se face prin intermediul platformei Stripe. Mai multe detalii puteti găsi la https://stripe.com/en-ro. Dupa efectuarea plății veți primi pe mail confirmarea comenzii împreună cu factura aferentă acesteia.

Pentru plata prin transfer bancar, dupa plasarea comenzii veti primi un mail cu factura proforma si detaliile de plata. Comanda este considerata confirmata doar dupa dovada platii.
 

3. Livrare

Livrarea se face doar pe teritoriul Romaniei.
Comenzile plasate Luni vor fi expediate Marti, cu termen de livrare 2-3 zile lucratoare. (Exemplu: o comanda plasata Luni va ajunge miercuri-joi)

Comenzile plasate Marti-Vineri pana in ora 12PM vor fi expediate in aceeasi zi in care au fost plasate, cu termen de livrare 1-2 zile lucratoare. (Exemplu: o comanda plasata Miercuri la ora 11AM va ajunge joi-vineri, iar o comanda plasata Miercuri la ora 1PM va ajunge vineri-luni)

Comenzile plasate intre Vineri 12PM - Duminica vor fi expediate Luni, cu termen de livrare 1-2 zile lucratoare. (Exemplu: o comanda plasata vineri la ora 7PM va ajunge marti-miercuri)

Anumite produse au marcajul "Livrare in 1-3" sau "Livrare in 1-4 zile". Acest lucru face referire la comenzile ce contin o cantitate mai mare decat cea disponibila in depozitul propriu. In acest caz diferenta de cantitate va fi comandata de la furnizor iar termenul de livrare este prelungit cu inca 2-3 zile lucratoare. In aceste cazuri, va vom contacta pentru a va instiinta in legatura cu noul termen de livrare.

In momentul expedierii comenzii, vom trimite un mesaj SMS cu link-ul de urmarire (tracking) al comenzii. In dimineata livrarii veti primi un SMS de notificare din partea curierului, cu intervalul de livrare.

In acelasi timp, termenul de livrare poate fi considerat inceput din momentul in care avem toate datele necesare facturarii si livrarii comenzilor, sau, in cazul comenzilor cu transfer bancar, confirmarea platii.