Procesul de returnare

Clientii Dispo Trading pot beneficia de retur în termen de 14 zile de la livrarea comenzii. Dacă doresti să returnezi un produs, citeste conditiile de mai jos, descarcă formularul, apoi urmează pasii.

❇️ Pentru Retururi cu Schimb (doriti la schimb alta marime) lasati-ne un mail la adresa contact@dispotrading.ro cu numarul comenzii, produsul returnat si produsul dorit la schimb.

Pentru procesarea mai rapida a schimbului, recomandam ca in subiectul mailului sa completati astfel: "Cerere schimb pentru comanda DTSH/(nr. dvs de comanda)"

Veti beneficia de un Retur Gratuit, curierul fiind chemat de firma noastra la adresa din comanda initiala.

Conditii de retur:

✅ 14 zile drept de retur.

✅ Produsele nu au etichetele rupte.

✅ Produsele au ambalajul original nedeteriorat.

✅ Produsele vor fi returnate în ambalaje de transport rezistente (cutie de carton).

✅ Costul transportului va fi suportat de către client.

✅ Formularul de retur va fi descărcat, completat și introdus în colet alături de produse.

✅ Înapoierea banilor se face în maxim 10 zile lucrătoare de la retur prin transfer bancar sau pe card.

❌ Atenție! Coletele trimise retur către noi cu plată ramburs nu vor fi acceptate. Banii se înapoiază NUMAI prin transfer bancar sau înapoi pe card.

 • 1. Descarcă Formularul 📝 

  Descarcă formularul de retur apasând pe butonul de mai jos. Printează-l apoi și completează-l cu datele tale (nume, produse, cont bancar, etc.).

 • 2. Ambalează Produsele 📦

  Ambalează produsele pe care vrei sa le returnezi într-o cutie rezistentă de carton. Ai grijă ca acestea să fie în stare bună, nedeschise.

 • 3. Adaugă Formularul 📩

  Introdu formularul în colet alături de produse. Ai grijă ca acesta să fie completat corect pentru a-ți putea trimite banii înapoi cât mai repede.

 • 4. Trimite Coletul 🚚

  Sigilează coletul și trimite-l prin curier către: Bd. Basarabia nr. 256, incinta FAUR, Sector 3, Bucuresti, Romania, 030352.

  Tel: 0312289221

  Cheamă curier ieftin pentru retur 

❌ Atenție! Coletele trimise retur către noi cu plată ramburs nu vor fi acceptate. Banii se înapoiază NUMAI prin transfer bancar sau înapoi pe card.