Livrare gratuită la comenzi peste 400 lei

Povestea Noastră

Dispo Trading a luat naștere în Aprilie 2003, după o experiență anterioară de mai mulți ani într-un business similar (consumabile pentru domeniul medical).

Activitatea a început cu import și distributie de articole de unică folosință pentru protecția personală sau a echipamentului lucrătorilor din diverse industrii precum domeniul medical, cosmetic, construcții, curățenie, service și altele.

În același an a fost înregistrată la OSIM marca proprie a Dispo Trading, toate articolele fiind importate sub brandul Missena.

Peste 20 de ani experiență100.000+ clienți fericiți

Cu experiență în import și construind o relație durabilă cu mai mulți parteneri externi, din Asia și Europa, putem oferi clienților noștri o gamă largă de produse de calitate, la prețuri competitive. Ținem în permanență sute de articole în stoc, în cantități suficiente să asigure necesarul pe o perioadă îndelungată.

Pentru clienții care au colaborare constantă cu Dispo Trading, oferim serviciul de monitorizare permanentă a rulajelor acestora, în așa fel încât să asigurăm și chiar să rezervăm în depozitul nostru, cantitățile de produse de care au nevoie. Efortul nostru de a asigura continuitatea stocurilor pentru clienții fideli s-a concretizat în relații de colaborare de lungă durată.

În 2005 Dispo Trading și-a extins activitatea punând bazele unui atelier de producție în care se confecționează uniforme de lucru. Avem astfel posibilitatea să completăm gama produselor oferite clienților noștri și în același timp să le oferim prețuri competitive.

Atelierul este dotat cu software pentru design și optimizare tipare, precum și cu plotter pentru imprimarea automată a tiparelor pe hârtie. La solicitarea clientului putem executa modele personalizate, pornind de la tiparele de bază. Cu ajutorul softului putem arhiva modelele personalizate pentru fiecare client în parte, astfel încât execuția uniformelor pe toată durata colaborării să fie identică de fiecare dată.