Termeni si conditii

I. Despre Noi
Acest site este oferit de Dispo Trading S.R.L.  cu sediul in București, Sect 3, inmatriculata in Registrul comertului sub nr.J40/5507/2003, avand cod unic de inregistrare RO15386016, denumita in cele ce urmeaza Societatea.
 
 Ne puteti contacta prin urmatoarele mijloace:
 
Prin e-mail la: 

vanzari@dispotrading.ro - pentru vanzari , initiere colaborari si parteneriate.

contact@dispotrading.ro - pentru detalii legate de comenzi

Prin telefon la numarul:
 031 22 89 221
 

 II. Despre  dispotrading.ro

 
dispotrading.ro este un serviciu e-commerce care ofera utilizatorilor sai posibilitatea de a intra in posesia produselor afisate. Achizitia produselor se face pe baza comenzilor primite prin site sau telefon.

Magazinul nostru respectă standardele TRUSTED.ro și deține Marca de Încredere

 
 
III. Proprietatea Intelectuala
 Continutul si designul Dispotrading.ro, precum si orice alt material avand legatura cu acesta trimis dvs. prin email sau furnizat dvs. prin orice alta modalitate (exemplu: articole, design, descriere produse si orice alte materiale), apartin Societatii si/sau colaboratorilor sai - acolo unde acest lucru este specificat in mod expres - (drept de autor) si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu puteti utiliza, reproduce sau permite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele Dispotrading.ro fara a detine o permisiune scrisa, prealabila din partea Societatii.

Nu puteti folosi cadre (frames in sensul limbajului HTML) sau tehnici de incadrare (framing techniques in sensul limbajului HTML) pentru marci, logo-uri, sau alte informatii protejate de legea copyrightului (inclusiv imagini, texte, interfete, formulare) ale Dispotrading.ro fara a detine o permisiune scrisa, prealabila, din partea Societatii.

Este permisa crearea limitata, revocabila si neexclusiva a hiperlinkurilorcatre pagina de index a Dispotrading.ro, atata timp cat aceasta actiune nu prezinta serviciul Dispotrading.ro intr-o lumina falsa, inselatoare, derogatorie sau ofensiva. Nu puteti folosi logo-ul firmei sau alte proprietati grafice, sau marci ca parte a hyperlinkurilor fara a detine o permisiune scrisa, prealabila, din partea Societatii.

Orice probleme legate de incalcarea drepturilor de autor si de proprietate intelectuala pot fi raportate la adresa contact@dispotrading.ro.
 
 
IV. Inregistrarea ca utilizator
 Site-ul Dispotrading.ro poate fi accesat in mod gratuit, iar simpla navigare in paginile acestuia nu este conditionata de inregistrarea ca utilizator (crearea unui cont de utilizator pe Site). Pentru a beneficia insa de anumite servicii oferite de Site, precum achizitionarea produselor oferite de acesta, primirea newsletterului Dispotrading.ro sau verificarea situatiei unor comenzi proprii, va trebui sa va inregistrati ca utilizator (sa va creati un cont de utilizator pe Site). Inregistrarea ca utilizator presupune acceptarea prealabila de catre dvs. a Termenilor si Conditiilor de utilizare a Dispotrading.ro si a Politicii de Confidentialitate a acestuia. Aceste reglementari constituie baza contractuala a raporturilor dintre utilizatori si Societate.
 Intrucat prevederile Termenilor si Conditiilor de utilizare si ai Politicii de Confidentialitate pot fi modificate, va rugam sa le revedeti periodic. In conditiile in care nu veti mai fi de acord cu prevederile acestora, va rugam sa nu mai accesati/folositi serviciile Dispotrading.ro.
 Daca folositi acest Site, sunteti responsabili cu privire la pastrarea confidentialitatii datelor de acces in contul dvs. de utilizator, creat pe Site si sunteti de acord sa va asumati responsabilitatea pentru toate activitatile efectuate din contul dvs. de utilizator, creat pe Site.
 Dispotrading.ro poate vinde produse pentru copii sub 14 (paisprezece) ani, dar le vinde adultilor, care sunt autorizati sa efectueze plati online cu cardul sau prin orice alta metoda de plata acceptata de Dispotrading.ro. Daca aveti mai putin de 14 (paisprezece) ani, puteti achizitiona produsele Dispotrading.ro, numai cu ajutorul unui parinte sau tutore.
 Dispotrading.ro isi rezerva dreptul de a inchide conturi de utilizatori, de a modifica sau elimina texte, imagini, hyperlinkuri, sau de a refuza vanzarea de produse, la propria sa discretie.
 
 
V. Datele Personale
 Prin inregistrarea ca utilizator al Dispotrading.ro va vom solicita o serie de date personale, precum numele si prenumele, adresa de email, data nasterii dar si alte informatii cu caracter personal, care sa permita identificarea dvs. ca utilizator al serviciului Dispotrading.ro. De asemenea, pentru a va abona la newsletterul sau alertele Dispotrading.ro va trebui sa ne comunicati o adresa dee-mail valida precum si alte date legate de dvs. Va rugam sa accesati pagina in care va este prezentata Politica de Confidentialitate pentru a va informa cu privire la informatiile colectate de Dispotrading.ro, cu privire la modul in care sunt folosite acestea, precum si la drepturile cu privire la protejarea intimitatii dvs.
 
 
VI. Procedura de cumparare
 Pentru a cumpara si intra in posesia produselor oferite spre vanzare pe Dispotrading.ro este necesara parcurgerea urmatoarelor etape:
 - identificarea si alegerea produselor
 - inregistrarea dvs. ca utilizator al Dispotrading.ro
 - efectuarea platii produselor. Plata se efectueaza online sau prin transfer bancar/ordin de plata, in conditiile reglementate la Capitolul VII, iar costul final va contine pretul produsului comandat cu TVA inclus, pretul livrarii si, daca este cazul, pretul timbrului verde, in conformitate cu dispozitiile HG448/2005.
 - livrarea produselor comandate si achitate va fi insotita, daca este cazul, de certificatul de garantie, de certificatul cu privire la service-ul post-vanzare asigurat de catre producator/importator/distribuitor si/sau alte certificatedaca este cazul.
 Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe Dispotrading.ro, sunteti de acord cu forma de comunicare (telefonica sau prin e-mail) prin care Site-ul isi deruleaza operatiunile.
 
 
VII. Cum cumpar
 
 
VII.1. Preturile
 Cu exceptia cazurilor in care este prevazut altfel, preturile produselor afisate pe Dispotrading.ro reprezinta preturile finale de cumparare si includ TVA (taxa pe valoare adaugata de 19%, valabila in Romania). Preturile finale de cumparare pot fi preturi sugerate de catre producatori sau furnizori, sau pot fi estimate in functie de preturile standard practicabile la nivelul industriei produsului comercializat. Preturile finale de cumparare pot sa nu reprezinte cele mai competitive preturi de pe un anumit segment de produse sau pentru o anumita perioada.
 
 
VII.2. Metode de plata

Pentru efectuarea platii produselor comandate, puteti alege dintre urmatoarele metode de plata:

- card prin intermediul platformei Stripe;
- transfer bancar / ordin de plata;
- numerar/cash la livrare.

Daca ati ales ca metoda de plata transferul bancar/ordin de plata, urmatorul ecran va multumeste pentru comanda plasata si va ofera informatiile relevante pentru comanda si plata. Aceste informatii le veti primi si prin e-mail, subforma unei facturi (detalii in cap. VII.2.1).

Daca ati ales sa platiti numerar/cash la livrare, dupa plasarea comenzii veti primi prin e-mail informatiile relevante pentru comanda dvs., sub forma unei facturi, urmand sa efectuati plata produsului catre persoana care efectueaza livrarea.

Mai multe detalii despre plata cu cardul prin Stripe puteti gasi la https://stripe.com/en-ro. Dupa ce ati efectuat plata cu cardul, veti primi pe mail confirmarea comenzii impreuna cu factura aferenta.

 

VII.2.1. Cum cumpar si platesc produse de pe site-ul Dispotrading.ro prin transfer bancar/ordin de plata?
 
Puteti cumpara produse prin Dispotrading.ro urmand 3 pasi:
 a. Selectati produsul pe care doriti sa-l achizitionati si apasati pe linkul "Comanda acum".
 b. Introduceti/confirmati datele dvs. personale.
 Aceste informatii sunt necesare pentru procesarea corecta si eficienta a comenzii plasate de catre dvs. Va rugam sa completati corect formularul si sa indicati persoanele catre care se face facturarea si livrarea. Adresa de e-mail are importanta extrema deoarece informatiile legate de comanda si produsele comandate vor fi transmise prin e-mail. O adresa de e-mail incorecta incetineste intregul proces de comanda. Mai mult de atat, Societatea nu va putea sa va contacteze si sa va informeze asupra starii comenzii dvs. Daca adresa de livrare nu este aceeasi ca adresa de facturare, indicati acest lucru prin debifarea optiunii. Adresa pentru livrare este aceeasi cu adresa de facturare de la sfarsitul formularului. Alegeti metoda dorita de plata si confirmati datele alegand "Pasul urmator". Daca adresa de livrare,sau adresa de facturare, sau ambele adrese nu sunt aceleasi cu adresele pe carele aveti inregistrate in contul de utilizator de pe Site, inainte de a trece la urmatorul pas din procesul de plasare a comenzii, introduceti adresele de facturare si/sau de livrare valabile pentru comanda respectiva. Daca ati ales metoda de plata Transfer bancar/ordin de plata, veti primi prin e-mail o factura cu toate datele privitoare la comanda dvs., urmatorul pas fiind efectuarea platii in cel mai scurt termen. In procesul efectuarii platii prin transfer bancar/ordin de plata, trebuie sa mentionati la sectiunea Detalii de plata a ordinului de plata, numarul facturii primite prin email, care reprezinta confirmarea comenzii plasate. 


 
IX. Garantie
 Fiecare produs comercializat de site-ul Dispotrading.ro beneficiaza de termenul de garantie mentionat in certificatul de garantie al produsului. Niciun Membru/Client nu poate solicita o garanție extinsă, în alți termeni și alte condiții și/sau o garantie valida pentru un termen mai lung decat cel prevazut in documentele mentionate in prezentul articol. Garanția oferita este emisa în conformitate cu legislația în vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor.

Fiecare produs comercializat beneficiaza de o garantie de conformitate conform prevederilor legale, inclusiv pentru cazurile in care informatiile privind calitatea produselor oferite de fabricantul produsului lipsesc. Fiecare Client poate solicita in cazul lipsei conformitatii, repararea, inlocuirea produsului in limita stocului disponibil, sau returnarea contravalorii acestuia.”


 
 
X. Culorile si descrierea produselor
 

 Dispotrading.ro depune toate eforturile pentru ca informatiile sa fie cat se poate de exacte. Va rugam totusi sa luati in considerare urmatoarele:

- Culorile produselor au caracter informativ. Dispotrading.ro nu garanteaza ca nuantele produsului fizic sunt identice cu cele din site. Nuantele pot diferi de culorile din site ca urmare a unor conditii obiective care nu tin de Dispo Trading cum ar fi:  aparatul foto cu care s-au facut pozele, conditiile de iluminare din momentul respectiv, calitatea si culorile ecranulului pe care se face vizualizarea. Ca urmare , prin acceptarea Termenilor si conditiilor de fata, clientul intelege si isi asuma ca nuanta produsul fizic cumparat nu este perfect identica cu imaginea produsului din site. 

Dispotrading.ro nu garanteaza ca descrierile produselor sau a altor tipuri de materiale care au legatura cu acestea sunt precise, complete, curente sau fara erori. Daca un produs oferit de Dispotrading.ro este diferit fata de descrierea aferenta acestuia de pe Site, il puteti returna respectand prevederile Procedurii de returnare a produselor a Site-ului si in conformitate cu legislatia romana in vigoare.

 

 XI. Conditiile si Procedura de retur

Produsele care fac obiectul comenzilor incheiate online, pot fi returnate, fara invocarea vreunui motiv intr-un termen de 14 zile de la data primirii acestora; inainte de expirarea perioadei de retragere, consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile calendaristice incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului.

Cititi conditiile si procedura detaliata de retur facand click pe linkul urmator https://dispotrading.ro/policies/refund-policy

 

 XII. Recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut
 Utilizatorii pot posta recenzii, comentarii sau alte tipuri de continut; trimite sugestii, idei, pune intrebari, propune articole sau, alte tipuri de materiale, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu incalca dreptul la intimitate sau legea cu privire la protejarea proprietatii intelectuale; nu contine virusi informatici, comunicari comerciale, politice, care instiga la ura sau intoleranta pe motive etnice, religioase, rasiale, de orientare sexuala, mesaje colective sau alte forme de spam. In vederea postarii de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut, nu puteti folosi adrese de e-mail sau identitati false. Dispotrading.ro isi rezerva dreptul, dar nu are obligatia de a elimina sau edita toate tipurile de continut postate de catre utilizatori si nu are obligatia de a revedea periodic acest continut. Odata cu postarea de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut pe Dispotrading.ro, transmiteti, in afara cazurilor in care Societatea indica altfel, drepturile de proprietate intelectuala, in mod neexclusiv, perpetuu, irevocabil, asupra materialelor postate. Societatea are dreptul de a modifica, reproduce, transmite, adapta, publica, distribui materialele postate de catre utilizatori, prin orice mijloc de comunicare in masa, din orice tara. Prin postarea de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut pe Dispotrading.ro, cedati dreptul Societatii de a folosi numele dvs. in relatie cu materialele postate; garantati ca detineti sau controlati intr-o alta forma, dreptul de proprietate intelectuala asupra materialelor pe care le postati; ca materialele postate nu violeaza nici una dintre conditiile de postare ale recenziilor, comentariilor, comunicarilor si alte forme de continut din partea utilizatorilor, ale Dispotrading.ro.
 Dispotrading.ro are dreptul, dar nu obligatia de a monitoriza, edita sau sterge, orice tip de continut sau activitati ale utilizatorilor pe Site. Dispotrading.ro nu este responsabil si nu isi asuma responsabilitatea pentru nici unul dintre materialele postate de catre alte terte parti pe Site. Dispotrading.ro are dreptul de a nu publica toate comentariile si articolele propuse de catre utilizatori.
 
 
XIII. Forta Majora
 Dispotrading.ro, afiliatii sau/si in general furnizorii de produse sau servicii catre Dispotrading.ro nu pot fi facuti responsabili pentru nici o intarziere sau eroare rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa Dispotrading.ro. Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare a echipamentului tehnic de la Dispotrading.ro, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele Dispotrading.ro, erorile de operare, precum si cazurile de forta majora stipulate de legislatia romana in vigoare.
 
 
XIV. Publicitatea
 Dispotrading.ro poate afisa, in paginile sale, reclame la produsele din oferta sa precum si la produse ori servicii apartinand tertilor. Prin utilizarea Dispotrading.ro si prin acceptarea Termenilor si Conditiilor de utilizare ale acestuia si a Politicii de confidentialitate, va exprimati in mod direct acceptul de a fi destinatarul acestor comunicari cu caracter comercial.
 
 
XV. Reclamatii privind incalcarea legii referitoare la protejare a proprietatii intelectuale
 Dispotrading.ro respecta dreptul la proprietatea intelectuala a tertilor. Daca ati observat ca Site-ul contine informatii care incalca dreptul acestora la proprietate intelectuala, va rugam sa ne trimiteti o instiintare la adresa de email sau sa ne contactati la numarul de telefon, sau la adresa de corespondenta, afisate la capitolul Despre noi din prezentul contract.
 
 
XVI. Legislatia aplicabila
 Serviciile oferite de Societate prin intermediul Dispotrading.ro sunt guvernate de dispozitiile legilor romane, cu precadere de Legea 365/2002 privind comertul electronic, OUG 34/2014 drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative, HG 448/2005 si Directiva Europeana EC/96/2002,care reglementeaza regimul taxei pentru timbrul verde, aplicabil produselor electronice.
 Termenii si conditiile Dispotrading.ro se supun legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul Dispotrading.ro. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, litigiile dintre Parti se vor supune rezolvarii instantelor judecatoreasti competente de pe raza municipiului Bucuresti.
 
 
XVII. Prezentarea ofertei
 Dispotrading.ro isi rezerva dreptul de a opera oricand, orice modificari asupra preturilor si datelor tehnice prezente pe site-ul Dispotrading.ro, fara o instiintare prealabila. Datele tehnice prezente pe site-ul Dispotrading.ro aucaracter informativ si nu reprezinta o obligatie contractuala. Fotografiile de pe site-ul Dispotrading.ro au caracter informativ si pot exista diferente intre acestea si produs.